Mijn naam is Jamie Boeijen (1988) geboren en opgegroeid in Knegsel. Partner van Ruud Tilburgs en moeder van onze zoon Mike.

Ik ben afgestuurd aan de HBO opleiding Accountancy en waar ik in de periode van 2013 tot 2018 met veel plezier heb gewerkt bij een accountantskantoor. Toch begon het bij mij steeds duidelijker te worden dat dit niet was waar mijn hart lag. Ik had geweldige collega’s en het was een goede baan die ik had. Nadat ik samen met Ruud onze pensionstal ging runnen kwamen er steeds vaker zaken naar boven waardoor het werken buitenshuis, het runnen van de paarden pensionstal en het opvoeden van onze zoon niet meer bij elkaar paste.

In 2018 heb ik de Post-HBO opleiding Business Communicatie Professional bij Sirius Academy gevolgd en in die periode werd ook de stap gemaakt dat ik volledig thuis ben gaan werken.
De opleiding heeft me inzicht gegeven in mijn eigen beperkende gedachten en overtuigingen. Het kon zo niet langer, ik kon niet alle ballen in de lucht houden, ik moest keuzes maken. De sprong in het, voor mij, enorme diepe nemen.
En die sprong heb ik gemaakt, ik heb ik mijn oude werkgever gebeld en mijn baan opgezegd. Daar ging mijn zekerheid, de zekerheid van een vaste baan.
En toch voelde het bevrijdend, “stoer” dat ik dat deed, de weg naar nog mooiere dingen ging open.
Ik heb de reis zelf mogen beleven, het opgeven van zekerheid om daarna te doen waar je hart sneller van gaat kloppen. En nee, dit had ik niet gedaan als ik de opleiding niet had gevolgd.
In 2019 heb ik de vervolgopleiding afgerond aan de Sirius Academy, de Master. Tijdens deze opleiding werd het nog duidelijker waar mijn hart naar verlangt en waar mijn grote passie ligt en dat zijn de paarden.

In 2019 is Jamie Boeijen Trainingcentrum Stal Tilburgs ontstaan, mijn bedrijf waar mijn passie voor mensen en paarden samen komen. Ik bied coaching en training aan voor mensen met en zonder paarden. Een unieke combinatie die zorgt voor een transformatie. De paarden ondersteunen mij in het werk als coach en trainer.
Door de opleiding aan de Sirius Academy ben ik geaccrediteerd coach en daarnaast gepassioneerd trainer van paarden.

De Paarden

De paarden zijn als sinds kleins af aan een rode draad door mijn leven. Op 6 jarige leeftijd ben ik gaan leren paardrijden op de manege in Eersel. Vanaf die tijd zijn de paarden niet meer uit mijn leven weggeweest.

Met mijn eigen paard Dun The Right Stuff (2005) heb ik verschillende wedstrijden gereden in de westernsport. Dit paard heeft me enorm veel geleerd, het is mijn spiegel geweest waardoor ik ben geworden, wie ik nu ben. Hij is mijn grootste geschenk ooit geweest, dat kan ik nu achteraf zeggen. Hij heeft mijn zwakke kanten laten zien en heeft me geleerd om weer in mijn eigen kracht te gaan staan.

Stapper is in mijn leven gekomen om op basis van het Horse Boy programma kinderen te gaan begeleiden. Hij is de rust zichzelf en laat daarnaast ook duidelijk merken wanneer je nog niet zo goed bent in je eigen leiderschap.

En dan hebben we Summer (2014) en Lilly (2016), deze merries zijn zelf door ons gefokt.
We beschikken dan ook over verschillende typen paarden die we kunnen inzetten om voor jouw maatwerk te creëren.