Het is fantastisch om met paarden te werken. Het samenwerken met zo’n krachtig dier, samen inspannen en samen ontspannen. Toch kunnen er van die momenten zijn dat je enorm wordt uitgedaagd en het even niet meer weet. Dat kan tijdtechnisch zijn dat je het een bepaalde tijd zo druk hebt waardoor het even niet goed is te combineren. Wat ook kan is dat je paard bepaald gedrag krijgt waar je niet meer zo goed mee om weet te gaan.
Vaak krijg je veel goedbedoelde adviezen en kan er heel makkelijk over gedaan worden alleen is het een ander gevoel als je daar zelf midden inzit.

Het zou ook nog maar zomaar kunnen dat je zelf niet lekker in je vel zit. Ook wij mensen gaan door allerlei ontwikkelprocessen en situaties heen wat voor de nodige uitdagingen kan zorgen.

Of je nu wel of nog niet met paarden hebt gewerkt ze kunnen je enorm goed aangeven en ook leren hoe je bijvoorbeeld je grenzen gaat aangeven. Hoe je weer leiding neemt in je eigen leven vanuit authenticiteit en met zelfrespect werken aan jouw wensen en dromen.

Neem contact met ons op
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam