Stallen

Stal Tilburgs beschikt over 46 ruim opgezette boxen van 3 x 4 meter en waarbij het bovenste deel van de deur kan worden geopend. Het complex is opgedeeld in 3 aparte gebouwen waarbij in het eerste complex 24 stallen, in het tweede complex 10 stallen en in het derde complex 12 stallen zijn gevestigd.

       

Poets- en wasplaatsen 

In het eerste complex zijn een 2 poets-/wasplaatsen aanwezig beide voorzien van warm en koud water. Daarnaast is er nog een poetsplaats met solarium aanwezig.

dsc05933

Vitafloor

Sinds 2021 beschikt Stal Tilburgs over een Vitafloor. Deze is tegen meerprijs te gebruiken voor pensionklanten en voor klanten van buitenaf.

Indoor rijbaan (30 x 60)

De indoor rijbaan is voorzien van een verschillende spiegels en van een bodem die zowel geschikt is voor alle takken van paardensport. In de indoor rijbaan is ook hindernismateriaal aanwezig waarvan men gebruik kan maken.

Indoor rijbaan 2 Indoor rijbaan

Outdoor rijbaan (20 x 60)

De outdoor rijbaan heeft de volgende afmetingen 20 x 60 en is volledig omheind. Ook beschikt de rijbaan over verlichting.

Extreme Mountain Trail Park

Op het complex is ook het Extreme Mountain Trail Park aanwezig, een grote speeltuin voor jezelf en je paard. Meer informatie hierover vind je op de volgende pagina’s van onze website.

Roundpen / longeercirkel

De roundpen ofwel longeercirkel heeft een doorsnede 18 meter en is omheind met hout en dichte schotten. Ook de longeercirkel beschikt over verlichting.
Tevens is er een square pen op het terrein aanwezig.

Longeercirkel

Kantine

De kantine is gekoppeld aan het eerste stallencomplex maar wel gescheiden van de binnenrijhal. In de kantine of op het terras kan men onder het genot van drankje gezellig even bijkletsen. Er staat een koffie- en een frisdrankautomaat en in de winter brandt er de houtkachel.

kantine