Individuele lessen en groepslessen kunnen op elk gewenst moment geboekt worden daarvoor graag even contact opnemen via trailpark@staltilburgs.nl. De data van de clinics kunt u terugvinden op de jaarkalender.
Voor privélessen en vrije trainingen raden wij langer dan 2 uur rijden in het Trail Park niet aan omdat de paarden na deze tijd de concentratie zullen verliezen.

Alle prijzen zijn inclusief begeleiding van een ervaren instructeur/coach.

Betalen

Betalingen dienen binnen 7 werkdagen na aanmelding overgemaakt te worden op het volgende bankrekeningnummer:
T.n.v.: Paardenhouderij Tilburgs V.O.F.
NL26 RABO 0106 3223 54
o.v.v. naam en datum

Toeschouwers

Wij willen deelnemers vriendelijk verzoeken om zelf de corona maatregelen te respecteren en hier rekening mee te houden wanneer je naar het trail park komt.

Privélessen

Privélessen kunnen ten allen tijden geboekt worden.

€ 55,- per uur voor 1 persoon
€ 80,- per uur voor 2 personen
€ 105,- per uur voor 3 personen
€ 120,- per uur voor 4 personen
€ 130,- per uur voor 5 personen
€ 150,- per uur voor 6 personen

 Groepslessen

Of u nu al eerder lessen bij ons gevolgd heeft of niet, het is altijd mogelijk om met eigen groep een afspraak te maken. Neem daarvoor via de mail contact met ons op en geef even het gewenste aantal deelnemers en de voorgestelde datum en tijd aan.
De grootte van de groepen tijdens de groepslessen is in principe max. 6 deelnemers. Een aantal van de obstakels liggen vrij dicht bij elkaar waardoor we aanbevelen om de groep niet groter te maken.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemers voldoende aandacht krijgen  tijdens de les en zich aan het einde van de les zelfverzekerd en vertrouwd voelen met de obstakels.

Prijs: € 25 per persoon per uur (vanaf 6 personen)
Prijs: € 35 per persoon per 1,5 uur (vanaf 6 personen)

Lunch € 10,- p.p. (mogelijk vanaf 4 personen).

Lunch

Clinics

Wanneer men voor het eerst deelneemt aan een clinic zal het grootste deel daarvan bestaan uit grondwerk. Bent u al eens in het Trail Park geweest en gingen de obstakels aan hand goed, dan kan men er ook voor kiezen om tijdens de clinic de obstakels onder het zadel te rijden. De clinic bestaat uit 1,5 uur toegang tot het park.

Clinics worden bekend gemaakt via de facebookpagina van Extreme Mountain Trail Park Tilburgs .
Prijs: zie informatie evenement op facebook

Speciale tarieven

Wanneer je minimaal 2 x hebt deelgenomen aan een les of een clinic is het mogelijk om vrij te trainen in het Trail Park.
€ 22,- per uur voor oud-deelnemers van een clinic/cursus. 

Externe trainer

Op afspraak.