Tijdelijke sluiting
Het Extreme Mountain Trail Park Tilburgs zal in 2023 tijdelijk gesloten zijn voor groot onderhoud.
Via onze Facebookpagina zullen wij jullie op de hoogte houden!

Voor individuele lessen en privé (groeps)lessen kan via trailpark@staltilburgs.nl contact worden opgenomen, geef daarbij aan hoeveel personen het betreft en op welke datum/tijd u wilt komen en wij zullen dan daarop zo spoedig mogelijk antwoorden.

 Data clinics

De clinics zijn bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met de discipline Extreme Mountain Trail. De clinic zal starten met het werken aan de hand en later kan men eventueel ook onder het zadel de obstakels gaan ervaren.

De duur per groep is 1,5 uur en we werken in groepen van max. 6 personen. Kosten € 35,- per persoon. Aanmelden kan via trailpark@staltilburgs.nl o.v.v. van naam en datum clinic.
Tijden zijn (tenzij anders aangegeven) van 12.30 uur tot 14.00 uur en eventueel een 2e groep start om 14.30 uur – 16.00 uur. In welke groep je bent ingedeeld zal via de mail met de deelnemers worden gecommuniceerd.

Toeschouwers zijn altijd welkom!

De data voor de clinics worden ook bekend gemaakt op onze facebookpagina!

Wilt u met een eigen groep komen dan kunt u ons daarvoor een e-mail sturen, in deze e-mail geef je eventueel aan welke datum jullie zouden willen komen. 

Inschrijfformulier Extreme Mountain Trail Park
1. Aanmelden: u meldt u aan via onderstaand inschrijfformulier. 2. Bevestiging en betalingen: U ontvangt binnen enkele dagen de bevestiging van uw inschrijving met betaalmogelijkheid. 3. Start: U ontvangt 1 week voor aanvang van de clinic een mail met algemene informatie over de clinic.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Data open clinic
Meerdere opties mogelijk. De clinic wordt gehouden op het tijdstip wat vermeld staat bij de datum.
Geef aan met hoeveel personen u wilt deelnemen aan de clinic.
Overeenkomst Extreme Mountain Trail Park Tilburgs
Let op: de overeenkomst graag bij de eerste deelname geprint en getekend meebrengen naar de clinic. Mailen mag ook naar trailpark@staltilburgs.nl. (U hoeft alleen pagina 1 uit te printen).
pdf1 Overeenkomst / voorwaarden voor deelname